Kirjoitettu

ÄTT: Tronald Dump ja demokratian riemuvoitto

ÄTT – Otaniemi

Amerikka-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi puheenjohtajaksi (engl. president) on aamulla valittu Muurienrakennusinsinöörikillan ehdokas Tronald Dump.

Dump on aiemmin vastannut mm. Teekkareiden Tupee-kerhon yrityssuhteista ja vetänyt Wappuradiossa surullisen kuuluisaa ”You’re fired” -paneelikeskustelua.

Dumpin tukijoukkojen mukaan hänen suurimpia vahvuuksia on lyyrinen briljanssi, jota ilmentää antiklimaattinen, mutta suussa soljuva slogan: ”Tehdään Niemestä mahtava, taas…”

Tärkeimpinä meriitteinä on mediassa mainittu Dumpin pitkä ura faijalta perittyjen rahojen sijoittamisessa. ÄTT:n tilastojen mukaan outoa on kuitenkin, että jopa kuuromykkäsokea arkkitehti oli saanut killan varoille parempaa tuottoa käytyään kerran tutan peruskurssin laskareissa.

Tulevalla kaudellaan Dumpin keskeisenä tavoitteena on rakentaa muuri Otaniemen ja ”rahvaan” Espoon välille, jotta viimekesäiset asuntomurtokierteet eivät enää toistu. Muurien ja mahtavuuden lisäksi Dump on kiinnostunut myös ympäristön kehittämisestä ja ohjeistaakin Teekkarikylän koiranomistajia siivoamaan hauveleiden jätökset todeten: ”Grab them by the pussi!”